Hè wat voelt dat toch altijd fijn, om na lang rondkijken, passen en meten, een nieuwe jas aan te trekken! Ken je dat gevoel? Zo’n jas die als gegoten zit, en waar je je een beetje meer ‘ik’ in voelt, eentje waarin je een soort van semi-trots denkt: ‘Ja, hierin wil ik wel gezien worden!’.
Nou precies zó voelt mijn nieuwe website dus!

En ik vind het weer net zo spannend als het online zetten mijn eerste website, ruim twee jaar geleden, en elke blog sindsdien. Maar het was de hoogste tijd!
Dus heb ik de afgelopen weken gebruikt om een nieuwe huisstijl neer te zetten, al mijn teksten opnieuw te typen. Heerlijke foto’s te maken met mijn lief, te photoshoppen hier en daar en dat alles onder Zuchtjegeluk.nl samen te brengen.

Misschien vind je nog ergens een foutje, of is er een pagina niet helemaal gevuld, maar dat komt! Als je zo af en toe eens terug komt, op zoek naar zuchtjes geluk, zul je zien dat het hier steeds gezelliger wordt.
Maar nu ga ik mijn tijd eerst besteden aan fietsen in de zon én aan de twee trouwceremonies waar ik begin september weer mag Babs-en.

Dus, voor nu niks nieuws. Ga maar snel weer even terug de zomer in, jij!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *