571
post-template-default,single,single-post,postid-571,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Een nieuw jasje

Hè wat voelt dat toch altijd fijn, om na lang rondkijken, passen en meten, een nieuwe jas aan te trekken! Ken je dat gevoel? Zo’n jas die als gegoten zit, en waar je je een beetje meer ‘ik’ in voelt, eentje waarin je een soort van semi-trots denkt: ‘Ja, hierin wil ik wel gezien worden!’.
Nou precies zó voelt mijn nieuwe website dus!

En ik vind het weer net zo spannend als het online zetten mijn eerste website, ruim twee jaar geleden, en elke blog sindsdien. Maar het was de hoogste tijd!
Dus heb ik de afgelopen weken gebruikt om een nieuwe huisstijl neer te zetten, al mijn teksten opnieuw te typen. Heerlijke foto’s te maken met mijn lief, te photoshoppen hier en daar en dat alles onder Zuchtjegeluk.nl samen te brengen.

Misschien vind je nog ergens een foutje, of is er een pagina niet helemaal gevuld, maar dat komt! Als je zo af en toe eens terug komt, op zoek naar zuchtjes geluk, zul je zien dat het hier steeds gezelliger wordt.
Maar nu ga ik mijn tijd eerst besteden aan fietsen in de zon én aan de twee trouwceremonies waar ik begin september weer mag Babs-en.

Dus, voor nu niks nieuws. Ga maar snel weer even terug de zomer in, jij!

2 Comments
 • Carina van pinxten

  14 augustus 2017at10:11 Beantwoorden

  Hoi Babs én Ferdi. Mooie nieuwe site. Alleen vraag ik me af of het Babs is het kort de bedoeling is. Of moet het Babs in het kort zijn?

  Groetjes carina

  • Babs

   14 augustus 2017at10:14 Beantwoorden

   Hoi Carina, dankjewel! En ook voor de tip, ik ben wel niet zo heel lang, maar dit moet toch ín het kort zijn 😉

Post a Comment

Onee! Mijn website heeft alle berichten opgegeten! Heb je me een bericht gestuurd en geen mail terug ontvangen? Stuur me er dan snel nog een, ik heb je eerdere helaas niet gehad.CONTACT
+