Reviews & ervaringen

Ik voel alleen maar dankbaarheid en liefde: wat een geluk dat ik deze mooie mensen heb mogen ontmoeten. Ze vertellen je over hun ceremonie en onze samenwerking.

Mijn man en ik waren net verloofd en ik kon het wel van de daken schreeuwen zo blij was ik dat we zouden gaan trouwen! Ik werkte in de horeca en vertelde het nieuws dan ook aan iedereen! Van 2 gasten kreeg ik de tip: als je op zoek bent naar een BABS kies dan voor Babs! Zij hadden net daarvoor een bruiloft bijgewoond waar Babs de BABS was. Een BABS die ook nog Babs heet? Dat klonk meteen al leuk! 

Tijdens het kennismakingsgesprek aan haar tuintafel was de 1e klik er al snel. Babs bleek wat ons betreft de perfecte match; een vrolijke lieve vrouw die goed kan luisteren. Subtiel doortastend met (niet onbelangrijk!) een prachtige stem! Ook de avond die Babs bij ons thuis doorbracht was voor ons bijzonder. Op een originele manier leerde ze ons goed kennen, en ook mijn man en ik leerden weer wat meer van en over elkaar. Al de communicatie die daarop volgde verliep soepel, volgens afspraak en gaf veel vertrouwen. Wij hebben echt nooit aan Babs getwijfeld en we voelden aan alles dat zij de perfecte ceremonie voor ons zou gaan schrijven.

En OF ze dat gedaan heeft! Man man, wat heeft ze het GEWELDIG gedaan! Alles klopte werkelijk. De juiste toon van lief maar toch ook grappig en ook zeker gevoelig. Heel knap! Wij zijn ontzettend dankbaar voor de bijdrage die Babs aan onze bruiloft heeft geleverd! In een berichtje aan Babs na ons huwelijk schreef ik dan ook: 

“Als ik ooit nog een keer ga trouwen wil ik jou weer, hoor!”

~ Mari-Jana & Jarry

Karen Raedts Fotografie

De eerste ontmoeting met Babs was bij haar thuis. De klik was er gelijk, Babs was persoonlijk betrokken en gaf ons het gevoel dat wij het enige bruidspaar in haar agenda waren.

Zelf hadden wij ons verhaal niet mooier kunnen verwoorden. We zijn dankbaar dat zij voor ons de ceremonie heeft verzorgd. Met een lach en een traan heeft zij ervoor gezorgd dat het een onvergetelijke ceremonie is geworden. 

~ Sonja & Niels

Ferdivds Fotografie

Babs de BABS heeft van onze ceremonie een bijzonder moment gemaakt. Met liefde, humor en plezier zette zij ons in het zonnetje op deze bijzondere dag. Een betere BABS hadden wij ons niet kunnen wensen!

Wij genieten nog lekker na met de foto’s en het e-book in onze handen.

~ Inge & Bas

Crearix
Wij willen jou nog even super bedanken, mede door jouw inbreng is het voor Tom en Romy, voor ons en voor iedereen die aanwezig was bij de bruiloft een super dag geworden die geworden is zoals ze zelf altijd bedoeld hebben.
 
Dank je wel voor jouw mooie woorden, die voor ons allemaal een mooie herinnering zullen blijven.
 
~ Ouders van de bruid

Hoe moeten we alles wat Babs voor ons heeft gedaan nou samenvatten in één review… Dat is bijna niet te doen, maar we wagen toch een poging. Vanaf het allereerste contact via Facetime was het wat ons betreft al raak. Babs is super gezellig, vrolijk, warm, geïnteresseerd en vlot. Toen we ophingen keken we elkaar aan en dachten we: ja! Ook het contact daarna verliep heerlijk, of het nou per mail, telefonisch, via Facetime of ‘in het echt’ was. Het was altijd even hartelijk en gezellig. 

Het is heel makkelijk om met Babs te praten. Ze luistert heel goed. Ze staat bewust in het leven en weet daarom goede vragen te stellen over wat je belangrijk vindt. Ook kan ze heel duidelijk vertellen over wat ze doet, wat de mogelijkheden zijn, waar je aan moet denken… en niets is te gek! Ze staat helemaal open voor creatieve ideeën en denkt daarin graag met je mee. 

De dag zelf was geweldig. Babs had een prachtige, complete toespraak gemaakt. Er was ruimte voor andere sprekers, voor muziek, voor spontaniteit, voor een lach en een traan. Het was echt perfect. Wij kijken met ongelooflijk veel plezier terug naar onze dag.

~ Vincent & Margot

My Eye Fotografie
Eline Tasma Photography

Babs, bruiloften zijn op je lijf geschreven! Wij hebben zo van je genoten en zou je aan een ieder aanraden! We hebben ook van iedereen gehoord dat de ceremonie zo persoonlijk en mooi was, je hebt het echt top gedaan!

Het e-book van onze ceremonie achteraf was echt super! Een hele mooie dierbare herinnering! Dank voor al je inspanning!

 

~ L. & P.
Ceremonie in Nederlands, Engels & Spaans

 

Dag Babs,

The day after, wil ik u graag nogmaals danken voor uw bijdrage aan de ceremonie van E. en P.

Ik zag niet alleen P. maar zeker ook E. tijdens de ceremonie genieten, waardoor u een belangrijke bijdrage leverde aan deze voor hen mooie, leuke en belangrijke dag.

 

~ Vader van de bruidegom

Beyond Light
Babs heeft ons getrouwd op 27 augustus 2020 en heeft er een onvergetelijke ceremonie van gemaakt. Het was persoonlijk, grappig en herkenbaar en de 50 minuten dat het duurde vlogen voorbij. Meerdere gasten zeiden later tegen ons dat ze de ceremonie zo leuk vonden. 
 
Wat we vooral ook waardeerden was de attendheid van Babs voor en na onze bruiloft met mailtjes en een kaartje. Je krijgt echt persoonlijke aandacht. 
 
We zouden haar zeker aanraden! 
 
~ Manon & René
Sanne Boertien Fotografie

10,0

5/5

Informatievoorziening

5/5

Flexibiliteit

5/5

Communicatie

5/5

Begreep onze wensen

5/5

Behulpzaamheid

5/5

Prijs & kwaliteit

5/5

Wat een vakvrouw, zeer persoonlijke ceremonie geworden.

~ Ilonka & Jimmy

Crearix

Lieve Babs,
Waar moeten wij beginnen met jou bedanken? 
Je hebt onze ceremonie zo ontzettend warm, persoonlijk, liefdevol, humoristisch en oprecht gebracht. Alles omvattend in een ‘Zuchtje vol Geluk’. Het is zo bijzonder dat je je verhaal bij iemand neerlegt en dat die persoon er dan zo’n mooie samenhang van maakt, dat het klinkt als een melodie die afgespeeld wordt. Je luistert oprecht naar alles wat wij jou hebben verteld en je hebt daar een prachtig verhaal van gemaakt. Een verhaal die wij met ons meedragen en waar wij met passie op terugkijken. Babs, jij bent een enthousiaste, rustige, creatieve en ontzettend lief persoon. Wij zijn ontzettend trots en blij dat jij een stukje van onze puzzel was, op deze mooie dag.

~ Sanne & Jordie

Marjon Zijlstra Fotografie

Het regende pijpenstelen. Onze gedroomde ceremonie in de buitenlucht viel in het water. Maar we hadden een geweldige back-up locatie voor de ceremonie. In de stal, naast de koeien. Dat hadden we vantevoren niet met Babs besproken… Gelukkig had ze er geen problemen mee. Denken we tenminste. Want haar ceremonie was GEWELDIG. Persoonlijk, humoristisch, emotioneel, meeslepend, compleet. Alles wat we gehoopt hadden. Het duurde niet te kort maar ook zeker niet te lang. Een droom-ceremonie.

Naderhand hebben we van heel veel gasten gehoord dat ze het een prachtige ceremonie vonden. Iedereen was enthousiast over Babs en de manier waarop ze de ceremonie had gehouden. Dat Daan en ik later nog een ebook kregen met de ceremonie én de verhalen van onze getuigen maakte het helemaal af. Het had niet beter kunnen zijn! Lieve Babs, heel erg bedankt voor alles.

~ Merel & Daan

Milou van Ham Fotografie

Al vanaf het eerste contact was er een klik met Babs. Door haar open, enthousiaste en toegankelijke persoonlijkheid heeft ze ons meegenomen in de voorbereiding van de perfecte ceremonie die helemaal bij ons past. Het contact voelde zo ontspannen en vertrouwd; Babs wilde ons echt leren kennen. Babs is vervolgens in staat om in woorden uit te drukken wat je zelf eigenlijk had willen zeggen. Ze luistert aandachtig en tussen de regels door en weet dit gevoel wat ons als stel typeert haarfijn in woorden uit te drukken. De ceremonie door Babs hadden we zelf kunnen schrijven, maar nooit zo mooi kunnen verwoorden.

Ze heeft een sfeer gecreëerd die helemaal bij ons past. Dat zorgde ervoor dat onze dag nog mooier was dan we ooit hadden durven dromen. Met een grote glimlach kijken we op onze bruiloft terug en dat is zeker een grote verdienste van Babs. De ceremonie wordt vaak onderschat terwijl dit hét hoogtepunt van de bruiloft is. Babs maakt er een ceremonie van die persoonlijk is en perfect bij je past. Ze doet haar naam meer dan eer aan!

~ Femke & Steven