Liefde & trouwen

… als jullie verhaal nu niet verteld wordt, wanneer dan wel?

Laat je hele zelf zien

Wist je dat het woord courage – dat moed betekent in het engels – gebaseerd is op het Latijnse woord Cor, dat hart betekent?
Daadoor betekent courage zoiets als: 
Laat je hele zelf zien en je hele verhaal horen met je hele hart. 

Ik heb het tot mijn persoonlijke missie gemaakt om dat laatste te doen, en dan niet zo zeer voor mezelf. Maar voor jullie.
Ik wil jullie hele verhaal vertellen, ik wil jullie laten zien, met mijn hele hart. 

Een zuchtje geluk op je bruiloft betekent dat het gaat om verhalen; liefdesverhalen, hilarische anekdotes, kwetsbare herinneringen uit jullie leven samen…

Hoe dat eruit ziet, lees je op deze pagina. Ben je benieuwd naar mijn verhaal? Dat lees je hier

Ceremonieel trouwen

Stel je eens voor dat je je ceremonie helemaal in kunt vullen zoals jij hem je voorstelt: van het tijdstip en de duur tot de locatie en de sprekers, van aanvullende rituelen tot persoonlijke trouwbelofte met alle tijd voor emoties of spontaniteit. 

Ik kan je vertellen dat het geen droom is, maar dat het zelfs en naam heeft: ceremonieel trouwen. 

Mocht je mijn hart ooit zoeken, dan kun je hem precies dáár vinden. Je wilt als bruidspaar toch niets liever dan de ruimte nemen voor jullie inbreng, je geen zorgen hoeven maken om regeltjes en weten maar gewoon genieten, al vanaf de voorbereiding?!

Oké, hier kan ik dus uren over doorpraten. Klik maar snel verder, dan vertel je meer over het hoe & wat.

Mogelijkheden

‘Natuurlijk is een feestje leuk, maar we vinden een ceremonie echt een belangrijk onderdeel van onze trouwdag. We hebben alleen geen idee hoe we nou moeten beginnen met het persoonlijk maken van die ceremonie.’ 

Er zijn zoveel verschillende opties, uiteindelijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Zeker met zo’n creatief, enthousiast hoofd dat nooit stil lijkt te staan. Toch laat ik jullie vast een greep ‘uit het assortiment’ zien. Een overzicht van wat mogelijk is, wat ik eerder heb gedaan en waar mijn BABS-hartje sneller van gaat kloppen. 

Babs, bruiloften zijn op je lijf geschreven! Wij hebben zo van je genoten en zou je aan een ieder aanraden! We hebben ook van iedereen gehoord dat de ceremonie zo persoonlijk en mooi was, je hebt het echt top gedaan!

Een hele mooie dierbare herinnering! Dank voor al je inspanning!
L. & P.
Trouwceremonie in Nederlands, Engels & Spaans

Werkwijze

Van de eerste mail tot de laatste keer dat ik over mijn schouder kijk naar jullie, als gelukkig feestend geheel.

Ik leer jullie graag kennen. Niet alleen vind het ontzettend inspirerend om nieuwe mensen te ontmoeten en verhalen te horen, ook lijkt het me vrij essentieel voor een persoonlijke trouwceremonie. Het kennismakingsgesprek, voorgesprek, het mail- en appcontact date hebben, vrienden en familie met hun verhalen, jullie muziekkeuze. Ze dragen allemaal hun steentje bij aan het beeld dat ik van jullie krijg. 

Hoe het proces precies verloopt ontdek je hier.

Jullie investering

Ook fijn om te weten: waar moet je aan denken qua kosten voor een trouwambtenaar? De prijzen in trouwland lopen enorm uiteen, daarom zet ik graag voor jullie op een rijtje wat jullie investering bij mij is als jullie kiezen voor een trouwceremonie met een zuchtje (of een flinke emmer) geluk.

Licht, spontaan & romantisch, de foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Fine Art fotograaf Milou van Ham  Fotografie.