361
page-template-default,page,page-id-361,page-parent,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Liefde & Trouwen

Een Zuchtje Geluk op je bruiloft

Wat mooi! Jullie willen je liefde en trouw voor en naar elkaar uitspreken. Ik wil jullie graag helpen om daar een prachtige ceremonie van te maken. We kijken samen naar jullie wensen en met mijn enthousiasme en geduld maak ik de ceremonie persoonlijk en liefdevol.

Ik neem uitgebreid de tijd om jullie verhaal op te schrijven en met jullie goedkeuren betrek ik daar jullie getuigen en/of familie bij. Op die manier draag ik graag een steentje bij aan deze mooie dag, die ongetwijfeld een fantastische herinnering wordt en die helemaal bij júllie past.

 

Op deze pagina lees je er alles over.

Trouwen voor de wet

Wist je dat je bij de meeste gemeentes een eigen BABS mee mag nemen? Een zelfstandig trouwambtenaar kan over het algemeen meer tijd steken in de ceremonie van jullie dromen. Tijd om jullie te leren kennen, tijd om samen te kijken naar de invulling maar ook tijd om creatief aan de slag te gaan.

 

Lees snel verder: Zó maak je jullie wettelijke huwelijk persoonlijk!

Lees meer

Ceremonieel trouwen

Ceremonieel trouwen is vooral bekend door beroemdheden die met al hun gasten naar Ibiza of andere prachtige oorden vertrokken.

 

Maar ook voor jullie is het zeker de moeite om je hier eens in te verdiepen. Doordat je niet gebonden bent aan wettelijke verplichtingen (en leges) is er des te meer ruimte voor een persoonlijke en liefdevolle ceremonie.

Lees meer

Mogelijkheden

Aan standaard pakketten doe ik niet.

Zo, dan weet je dat alvast.

 

Jullie vertellen me over jullie dromen en wensen, dit combineren we met mijn ervaring en creativiteit en dat kneden we tot een ceremonie die bij jullie past.
Natuurlijk zijn er een aantal mogelijkheden die ik je graag van te voren laat zien.

Lees meer

Mijn werkwijze

Van de jouw eerste e-mail tot het moment dat ik afscheid neem van jullie en jullie gasten aan het eind van de ceremonie, mijn werkwijze grotendeels hetzelfde.

 

Ben je benieuwd hoe het verder gaat als je me besluit te mailen voor meer informatie? Kijk dan maar eens op de volgende pagina.

Lees meer

Ervaringen

Al behoor ik ongetwijfeld tot een van de jongste BABS’en van Nederland, en ook al is Zuchtje Geluk nog nog niet zo heel oud, toch heb ik al een aantal bruidsparen vol trots tot ‘man en vrouw’ mogen verklaren.

 

Hier vind je hun ervaringen met mij als BABS of ceremoniespreker.

Lees meer

Prijs op maat

Zoals je hierboven al kunt lezen heb ik geen vaste pakketten. Na het bespreken van jullie ideeën en wensen, maak ik jullie ceremonie op maat. En zo maak ik ook een prijs op maat.
Maar waar zijn die kosten op gebaseerd? En welke kosten komen er bij de gemeente eventueel nog bij?

 

Op deze pagina lees je over de kosten voor een trouwceremonie.

Lees meer

Money, money, money

Bij een bruiloft blijft het belangrijk om je budget in de gaten te houden. Maar wat ook belangrijk is, is om goed te kijken naar je prioriteiten. Wáárom ga je trouwen? Voor het knalfeest? Het lekkere eten? Of omdat jullie tijdens een persoonlijk ceremonie ten overstaande van jullie gasten jullie liefde voor elkaar uit willen spreken?

 

Lees hier over wat je bij Zuchtje Geluk krijgt voor je geld en bespaartips.

Lees meer

Met deze inspirerende mensen werk ik graag samen

Renske - sieraadontwerper

Kiezen jullie ervoor om tijdens de ceremonie trouwringen uit te wisselen? Én kiezen jullie ervoor om de nadruk op jullie trouwdag op 'persoonlijk' te leggen? Laat dan zeker Renske even vertellen wat ze voor jullie kan betekenen.
Ze is lief, creatief en oprecht en ze maakt de prachtigste (trouw)ringen op maat. Vanuit jullie verhaal of jullie smaak. En misschien maakt ze ook nog wel een mooie broche voor je (schoon)moeder.

Ferdi - fotograaf

Wat tijd, échte aandacht en liefde voor mensen en een fotocamera kunnen doen dat zie je terug in de foto's van Ferdi. Ik noem het graag kunst, in elke serie zit er namelijk minstens één tussen die je levensgroot aan je muur zou willen hangen, of je het model nu bent/kent of niet.
Een heerlijke collega om mee te werken, maar met zijn betrokkenheid en enthousiasme ook een fijn mens om er op je bruiloft bij te hebben als fotograaf.

Onee! Mijn website heeft alle berichten opgegeten! Heb je me een bericht gestuurd en geen mail terug ontvangen? Stuur me er dan snel nog een, ik heb je eerdere helaas niet gehad.CONTACT
+