9 students

Wereldse woorden

E-course voor een trouwbelofte waar je ja tegen zegt

Kijk jij altijd vol bewondering – en met een zakdoekje – naar de persoonlijke trouwbeloftes op bruiloften of in televisieprogramma’s? En zou je er heel graag zelf een willen schrijven voor jullie trouwdag maar weet je niet waar je moet beginnen?
Stel je voor, ik neem je mee op een trip – onder andere down Memory Lane – en laat je zien hoe jij en je lief een oprechte, intieme en innemende trouwbeloften schrijven voor elkaar. Een belofte die je vol emotie en vertrouwen kunt uitspreken op jullie grote dag en waar je gasten met net zoveel bewondering – en een zakdoekje – naar kijken, als jij nu naar anderen doet.

Aan het eind van deze Wereldse Woorden e-course trip heb je een back-pack vol ideeën, en schrijf je niet alleen een prachtige trouwbelofte; jullie schrijven ook zelf de eerste woorden van een nieuw hoofdstuk. Jullie nieuwe hoofdstuk! Dat is nog eens wat anders dan alleen een ‘ja ik wil’ en bovendien zal het iets zijn waar jullie nog heel lang met veel plezier aan terug denken.

 

Als trouwambtenaar heb ik al vele liefdesverhalen op papier mogen zetten en traantjes mogen wegpinken tijdens trouwbeloftes. Ik schreef een e-book over het schrijven van trouwbeloften en hiep vele bruidsparen bij het schrijven en finetunen van hun ‘personal vow’. Ik weet hoe eng het kan zijn om voor een groep mensen – geliefden zelfs – te staan en daarom besteed ik in deze e-course maar al te graag aandacht aan het grote moment waarop jullie heb straks uit gaan spreken.
Ook schenk ik veel aandacht aan het creëeren van de meest optimale omstandigheden, zodat het schrijven makkelijker gaat en zelfs leuk wordt om te doen; inspiratie opdoen, herinneringen ophalen en met verwondering kijken naar wat je nu misschien noemt: jullie dagelijkse sleur. Juist daar vind je de schatten die je belofte bijzonder maken en ik help je natuurlijk met schatzoeken zoals ik ook doe in mijn teksten en ceremonies.

Een e-course met aandacht, tips & feedback, makkelijk online, op je eigen tempo, in je eigen tijd.

In deze e-course ontdek je hoe leuk het schrijven van je trouwbelofte kan zijn en dat je op deze manier minstens drie keer kunt genieten van jullie bijzondere moment; Tijdens het schrijven, tijdens het uitspreken en wanneer je na de ceremonie elkaar beloften nog eens terugleest.

In deze e-course leer je hoe je op je eigen manier een trouwbelofte schrijft die past bij wie jij bent en wie jullie samen zijn. Ik laat je zien dat alles wat je nodig hebt voor jouw perfecte belofte al in je zit!

In deze e-course onderzoek je wat er voor jou in een trouwbelofte thuishoort; wat wil je je lief beloven, welke herinneringen haal je op, welke laat je achterwegen en hoe wil je je belofte opbouwen.

 

Na deze e-course kun je vol vertrouwen naar het altaar, met je lief in je ene hand en een prachtige trouwbelofte in de andere.

 

Instructor

Mijn glimlach, oprechte aandacht en creatieve ideeën reizen overal mee naar toe. Ik ben trouwambtenaar, verhalenverteller, ondernemer & conceptontwikkelaar. En dat komt prachtig samen in fijne, persoonlijke trouwceremonies.

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
€77,00 €55,00

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *