Een e-book vol liefde. Sterker nog: dit e-book over jullie trouwceremonie zit vol met júllie liefde. Ik schrijf namelijk – als jullie daarvoor kiezen – een e-book van jullie ceremonie, met jullie verhaal. En zo speel je niet alleen de hoofdrol op jullie eigen bruiloft, maar kun je later ook nog eens een boek lezen of voorlezen dat helemaal om jou en je lief draait. Hoe bijzonder is dat?!

Zo veel verhalen, zo weinig tijd

Hoe werkt dat dan, zo’n e-book? Daarvoor beginnen we natuurlijk bij het begin, of eigenlijk net daarna. Tijdens het voorgesprek hebben we elkaar namelijk al uitvoerig gesproken. En daarna beginnen bij mij alle ideeën te stromen. Ik duik achter mijn computer om de eerste lijn uit te zetten in de ceremonie, en daarna stuur ik jullie allebei nog een persoonlijk e-mail, en – als jullie dat leuk vinden – mail ik ook meteen wat vrienden of familieleden die heel dicht bij jullie staan. Alles om een nog completer beeld te krijgen van jullie verhaal.

Helaas moet er dan natuurlijk ook informatie afvallen. ‘Kill your darlings‘ is een veel gebruikt schrijversadvies dat ook geldt in ceremonies. Hoe mooi jullie verhalen en anekdotes ook zijn, als ik ze allemaal zou gebruiken dan hebben jullie tegen het eind van de ceremonie een houten kont en zijn jullie gasten al aan de bar te vinden ben ik bang.

Maar… natuurlijk is het hartstikke zonde om al die fijne zinnen en mooie woorden op mijn computer te laten verstoffen en daar biedt een e-book een perfecte uitkomst!

Het e-book

Het mag duidelijk zijn, er is dus genoeg te vinden in zo’n e-book. Maar wat nou precies? Kijk maar eens mee:

  1. De ceremonie – Van het begin tot het eind uitgetypt
  2. Het e-book is mooi opgemaakt en aangevuld met foto’s van jullie fotograaf zodat je weer echt even terug naar jullie bruiloft gaat als je het leest
  3. Jullie persoonlijke trouwbeloften
  4. Gedichten of speeches van gastsprekers
  5. De informatie en anekdotes die jullie me persoonlijk stuurden
  6. De verhalen van de mensen die ik om jullie heen benaderd heb

En dat dus in een mooi opgemaakt digitaal jasje. Tenminste, het begint digitaal. Maar de meeste bruidsparen kiezen ervoor om het digitale bestand af te laten drukken. Je ontvangt je e-book namelijk in een pdf-bestand maar ook in losse A4 jpeg-bestanden. 

Weet je wat, ik laat je hieronder gewoon zien hoe zo’n e-book eruit ziet. En mocht je daarna nog vragen hebben, stuur me dan gerust een berichtje!

Nieuwsgierig?
Blader mee door een voorbeeld:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *