Verloren trouwbeloftes, onderhandelen met gemeentes en emotionele (schoon)moeders. Wat doe ik eigenlijk allemaal als trouwambtenaar? Voor weddingplanner Sanne van Blush Weddings schreef ik een blog over mijn werk als Babs de BABS. En voor iedereen die tijdens het afwassen of wandelen graag wat luistert sprak ik hem ook in.

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze of waar je eigenlijk voor betaald als je kiest voor een zelfstandig trouwambtenaar? Dan is deze blog voor jou!

Een voorproefje

‘Het is 22 september. Om 23.59 uur kijk ik op de klok. Ik vier de overgang van mijn 31e naar mijn 32e levensjaar ergens op een snelweg onder Rotterdam na een lang en bijzonder voorgesprek. Met een brede glimlach besef ik voor de zoveelste keer dat ik een gelukkig mens ben. Lange dagen achter de computer, bijzondere werktijden, emoties die pieken en dalen, vele kilometers en ik koester het allemaal. De klok verspringt en laat me vier nullen zien. Het is 23 september. En terwijl ik met zo’n 160 km p/u rechts ingehaald word en tegelijkertijd af moet remmen voor wegwerkzaamheden, vier ik mezelf. Mijn eigen weg. Ik vier mijn leven en op dit moment vooral mijn prachtige beroep.’

Wil jij ook een trouwceremonie om het leven en de liefde te vieren? Eentje die echt bij jullie past?
Stuur me een berichtje, dan denk & droom ik graag met je mee!

Liefs, 

Babs

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *