Op het toilet hebben wij een scheurkalender hangen die elke dag een ‘Zuchtje Geluk’ laat zien; van een vogelnestje tot een gedicht, van geverfde eieren tot kastanjebloesem. De mooist bewaar ik natuurlijk (weggooien kan altijd nog, je kent dat wel..), maar ook de dagen met een bijzondere herinnering red ik uit de prullenbak, 26 april bijvoorbeeld.

Op die dag stond de boodschap ‘Say no for once’. Iets waar ik stiekem heel hard om gelachen heb omdat ik toen in het prachtige Kasteel Heeswijk voor de allereerste keer écht Babs de BABS heb mogen zijn. De liefde en positiviteit van het prachtige bruidspaar en hun dierbare vrienden en familie was te zien en te voelen. Een enkel regen- of hagelbuitje maakte hun grote dag niet minder mooi. En… gelukkig zeiden zowel de bruid als bruidengom niet ‘no for once’, maar gewoon volmondig ja! Hoera!

De eerste keer met die houten hamer, de eerste keer in toga en als vanzelfsprekend was ik ook de eerste die een selfie kon maken met dit kersverse stel.
Wat was het spannend, wat heb ik genoten en wat was het een eer.
Bedankt lieve Joost en Zlatka dat ik dit voor jullie heb mogen doen, op naar een leven met nog heel veel zon én hagelbuitjes samen!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *