Reviews & ervaringen

…dankbaarheid & liefde, wat een geluk dat ik deze mooie mensen heb mogen ontmoeten. Ze vertellen je over hun ceremonie en onze samenwerking.

Babs, bruiloften zijn op je lijf geschreven! Wij hebben zo van je genoten en zou je aan een ieder aanraden! We hebben ook van iedereen gehoord dat de ceremonie zo persoonlijk en mooi was, je hebt het echt top gedaan!

Het e-book van onze ceremonie achteraf was echt super! Een hele mooie dierbare herinnering! Dank voor al je inspanning!

 

~ L. & P.
Ceremonie in Nederlands, Engels & Spaans

Lieve Babs,
Waar moeten wij beginnen met jou bedanken? 
Je hebt onze ceremonie zo ontzettend warm, persoonlijk, liefdevol, humoristisch en oprecht gebracht. Alles omvattend in een ‘Zuchtje vol Geluk’. Het is zo bijzonder dat je je verhaal bij iemand neerlegt en dat die persoon er dan zo’n mooie samenhang van maakt, dat het klinkt als een melodie die afgespeeld wordt. Je luistert oprecht naar alles wat wij jou hebben verteld en je hebt daar een prachtig verhaal van gemaakt. Een verhaal die wij met ons meedragen en waar wij met passie op terugkijken. Babs, jij bent een enthousiaste, rustige, creatieve en ontzettend lief persoon. Wij zijn ontzettend trots en blij dat jij een stukje van onze puzzel was, op deze mooie dag.

~ Sanne & Jordie

Babs heeft ons getrouwd op 27 augustus 2020 en heeft er een onvergetelijke ceremonie van gemaakt. Het was persoonlijk, grappig en herkenbaar en de 50 minuten dat het duurde vlogen voorbij. Meerdere gasten zeiden later tegen ons dat ze de ceremonie zo leuk vonden. 
 
Wat we vooral ook waardeerden was de attendheid van Babs voor en na onze bruiloft met mailtjes en een kaartje. Je krijgt echt persoonlijke aandacht. 
 
We zouden haar zeker aanraden! 
 
~ Manon & René

10,0

5/5

Informatievoorziening

5/5

Flexibiliteit

5/5

Communicatie

5/5

Begreep onze wensen

5/5

Behulpzaamheid

5/5

Prijs & kwaliteit

5/5

Wat een vakvrouw, zeer persoonlijke ceremonie geworden.

~ Ilonka & Jimmy

Een onvergetelijke dag! Jij hebt er voor gezorgd dat wij deze mooie, persoonlijke ceremonie hebben gekregen.  Daar zijn we je nog steeds erg dankbaar voor.

Vanaf het begin dat we contact met je hadden was je enthousiast. Je enthousiasme steekt aan. In de auto naar huis, na de kennismaking, zaten we allebei met een grote glimlach op ons gezicht. Dit is het, jij zou voor onze bruiloft een persoonlijke ceremonie maken. We voelden ons helemaal bij je op het gemak en zagen het al helemaal voor ons.

Tijdens het voorgesprek hebben we onze ceremonie vorm gegeven. Je vroeg ons het hemd van het lijf, we hebben enorm gelachen en de tijd vloog voorbij.  We konden met veel plezier en vertrouwen uit kijken naar onze grote dag.

Eindelijk was het zo ver, zaterdag 2 juni in onze eigen achtertuin met onze familie en vrienden. Het was een prachtige ceremonie. Deze zat vol liefde en humor, was oprecht, persoonlijk en emotioneel. Helemaal zoals wij het voor ogen hadden. Na afloop hebben we veel complimenten gehad over onze ceremonie en sprak iedereen vol lof over jou! Nogmaals super bedankt!

~ Peti & Bart

Het regende pijpenstelen. Onze gedroomde ceremonie in de buitenlucht viel in het water. Maar we hadden een geweldige back-up locatie voor de ceremonie. In de stal, naast de koeien. Dat hadden we vantevoren niet met Babs besproken… Gelukkig had ze er geen problemen mee. Denken we tenminste. Want haar ceremonie was GEWELDIG. Persoonlijk, humoristisch, emotioneel, meeslepend, compleet. Alles wat we gehoopt hadden. Het duurde niet te kort maar ook zeker niet te lang. Een droom-ceremonie.

Naderhand hebben we van heel veel gasten gehoord dat ze het een prachtige ceremonie vonden. Iedereen was enthousiast over Babs en de manier waarop ze de ceremonie had gehouden. Dat Daan en ik later nog een ebook kregen met de ceremonie én de verhalen van onze getuigen maakte het helemaal af. Het had niet beter kunnen zijn! Lieve Babs, heel erg bedankt voor alles.

~ Merel & Daan

Al vanaf het eerste contact was er een klik met Babs. Door haar open, enthousiaste en toegankelijke persoonlijkheid heeft ze ons meegenomen in de voorbereiding van de perfecte ceremonie die helemaal bij ons past. Het contact voelde zo ontspannen en vertrouwd; Babs wilde ons echt leren kennen. Babs is vervolgens in staat om in woorden uit te drukken wat je zelf eigenlijk had willen zeggen. Ze luistert aandachtig en tussen de regels door en weet dit gevoel wat ons als stel typeert haarfijn in woorden uit te drukken. De ceremonie door Babs hadden we zelf kunnen schrijven, maar nooit zo mooi kunnen verwoorden.

Ze heeft een sfeer gecreëerd die helemaal bij ons past. Dat zorgde ervoor dat onze dag nog mooier was dan we ooit hadden durven dromen. Met een grote glimlach kijken we op onze bruiloft terug en dat is zeker een grote verdienste van Babs. De ceremonie wordt vaak onderschat terwijl dit hét hoogtepunt van de bruiloft is. Babs maakt er een ceremonie van die persoonlijk is en perfect bij je past. Ze doet haar naam meer dan eer aan!

~ Femke & Steven