Challenge

Laat je hoofd erbuiten.
Een trouwbelofte van hart tot hart, schrijf je vanuit je hart. 

Eline Tasma Photography

Yes, please!

Een trouwbelofte schrijven moeilijk? Nee hoor, dat maakt je hoofd ervan! Zak af naar je hart, stel de juiste vragen en schrijven vanuit je gevoel.

In deze gratis challenge gaan we op zoek naar welke beloftes je graag zou willen doen voor jullie leven samen. Niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart. Wat voelt goed, wat maakt het persoonlijk en wat wil jij?

I do, i do, i doooo!

Wat gaan we doen?

We starten op [datum], vlak voor nieuwe maan. Een prachtig moment om naar binnen te gaan en naar jezelf te kijken. 

Drie dagen lang krijg je iedere dag een audiofragment met een opdracht. Geen lives waar je bij aanwezig moet zijn, geen webinars waarvoor je je agenda om moet gooien, je gaat aan de slag wanneer het jou uitkomt. Met de dagelijkse opdrachten als een stok achter de deur!

Je gaat in deze challenge met name aan de slag met een deel van je persoonlijke trouwbelofte: de belofte zelf! 

Waarom?

Timmermannen vinden we vakmensen – dat zijn ze overigens ook. Net zoals een goede chefkok. Ze gebruiken gereedschappen die je moet leren kennen, die vaardigheden en aandacht vragen. Maar hoe zit het dan met schrijvers?

Een pen of een toetsenbord, daar groeien we mee open, gebruiken we dagelijks. Schrijven doen we al ons hele leven. We verwachten van onszelf dat we dat gereedschap ondertussen wel beheersen. Maar wat als je het niet hebt leren gebruiken voor schrijven vanuit je gevoel?

Ik gebruik een mes om mijn brood te smeren en een hamer om een spijker in de muur te slaan maar het maakt me nog geen chefkok of timmerman. Ik ken het gereedschap, zoals ook jij een pen of toetsenbord kent. Toch vergt het tijd, aandacht en soms wat hulp om te leren schrijven. Maar geloof me, iedereen kant het! En dat gaan we in deze challenge ontdekken.

We gaan niet typen, noteren of pennen; we gaan schrijven. Het gereedschap heb je al, de vraag is nu of je jezelf uit wil gaan dagen om het op een andere manier te gaan gebruiken?

JA? Dan is dit jouw challenge.

Wie nodig jij uit?