Challenge

Minder racen, meer lachen! Ga de uitdaging aan: zeg jij JA tegen jezelf?

Yes, please!

Trouwbeloftes alleen voor een ander? Absoluut niet! Begin met JA zeggen tegen de belangrijkste persoon in je leven: jezelf!

In deze gratis challenge geef ik je drie handvatten om te stoppen met door het leven razen en te starten met plezier maken. Stof je zintuigen af, masseer je kaken vast en kijk maar eens goed in de spiegel voor de before & after: Sprankel zoekt vrouw!

I do, i do, i doooo!

Wat gaan we doen?

We starten op maandag 2 augustus, vlak voor nieuwe maan. Een prachtig moment om naar binnen te gaan en naar jezelf te kijken. 

Drie dagen lang krijg je iedere dag een audiofragment met een opdracht. Geen lives waar je bij aanwezig moet zijn, geen webinars waarvoor je je agenda om moet gooien, je gaat aan de slag wanneer het jou uitkomt. Met de dagelijkse opdrachten als een stok achter de deur!

Je gaat in deze challenge met name aan de slag met de korte termijn. Zodat je deze zomer nog kunt profiteren van de glimlach op je gezicht!

Waarom?

Ik ervaar zelf al mijn hele leven wat het praktische effect is van positiviteit en de invloed van verbinding & verwondering. Als mens maar de laatste jaren ook als trouwambtenaar. 

Ik vroeg me af: ‘hoe vreemd is het eigenlijk dat we andere mensen beloftes doen, de liefde verklaren en JA zeggen op zo’n beetje alle vragen van collega’s, familie en vrienden, maar dat we JA zeggen tegen onszelf zo lastig vinden?’

Mijn grootste uitdaging werd ook mijn grootste les, en die is het nog steeds. Net zoals je niet stopt met werken aan je relatie nadat je getrouwd bent, vraagt een goede relatie met jezelf ook dagelijks inzet. Persoonlijke groei gaat met vallen en opstaan. En mán, wat is het heerlijk om te beseffen dat ik nog zoveel te groeien en leren heb!

Het spreekwoord ‘al doende leert men’ is zo waar. We gaan dus ook meteen praktisch aan de slag. Tenminste… als je ervoor openstaat. Zeg eens eerlijk, stel jij je oprecht open om te groeien? Om nieuwe ervaringen op te doen? Ben je bereid om ingesleten patronen die je niet meer dienen te doorbreken om zo nog beter voor jezelf te kunnen zorgen?

JA? Dan is dit jouw challenge.

Ik daag je uit en tover een glimlach op je gezicht!

Wie nodig jij uit?