Prijs op maat

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=”” css=”.vc_custom_1502471899764{margin-right: 15px !important;margin-left: 15px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1502474924489{padding-bottom: 20px !important;}”]

Kosten trouwceremonie

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1519763663378{padding-bottom: 25px !important;}”]

Aangezien dit júllie grote dag wordt, is het heel belangrijk dat je de hele dag gaat invullen zoals jullie dat graag zouden willen en zoals bij jullie past. Er is zóveel mogelijk anno 2018!

 

  • Kiezen jullie voor een wettelijk huwelijk, ceremonieel huwelijk of ceremonie van liefde & trouw?
  • Is een half uurtje genoeg of gaan jullie voor een uitgebreide ceremonie?
  • Willen jullie de ceremonie in het Nederlands of misschien in een andere taal, of meerdere talen?
  • Zijn er kinderen bij het huwelijk betrokken die een bijzondere bijdrage kunnen leveren of veel kinderen aanwezig en willen jullie daar de ceremonie op afstemmen?
  • Gaan jullie persoonlijke geloften naar elkaar uitspreken en willen jullie (of één van jullie) daar graag mijn hulp bij?
  • Willen jullie later nog nagenieten van alle mooie woorden? Misschien is het Zuchtje Geluk trouwboekje dan wel iets voor jullie. Met de hele ceremonie en de verhalen die ik van jullie getuigen/familie gekregen heb.

 

En dit is nog niet eens alles, ik denk graag met jullie mee. Kijk hier eens voor enkele mogelijkheden, put uit mijn ervaring, creativiteit en netwerk… zoals ik al zei: ‘Er is zóveel mogelijk!’

Voor jullie trouwceremonie op maat maak ik daarom ook graag een prijsopgave op maat.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”460″ img_size=”large” alignment=”right” style=”vc_box_shadow_border” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column][vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”40″][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=”” css=”.vc_custom_1502474713710{margin-right: 15px !important;margin-left: 15px !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”464″ img_size=”large” style=”vc_box_shadow_border” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1502640223332{padding-bottom: 35px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1502474937597{padding-bottom: 20px !important;}”]

Bijkomende kosten

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1502475134044{padding-bottom: 35px !important;}”]Naast de prijsopgave op maat, zijn er mogelijk bijkomende kosten die van te voren al duidelijk zijn.
Zo bedraagt bijvoorbeeld mijn reiskostenvergoeding € 0,39 per kilometer. Deze zitten niet bij de prijsopgave inbegrepen.

 

Daarnaast zijn er de leges (vergoeding) die jullie aan de gemeente betalen als jullie voor een wettig huwelijk kiezen. De hoogte van deze leges hangen af van jullie wensen en daarnaast verschillen ze per gemeente.

Ook zit er een (vaak lage) vergoeding verbonden aan het verkrijgen van toestemming dat ik jullie huwelijk in de desbetreffende gemeente mag sluiten (beëdiging en benoeming). Deze kosten betalen jullie samen met de leges rechtstreeks aan de gemeente.

 

Hebben jullie even te veel aan je hoofd in alle voorbereidingen? Of gewoon even geen tijd of zin om alle gemeentelijke kosten inzichtelijk te maken?
Ik weet ondertussen waar ik naar moet vragen, en informeer graag bij jullie gemeente wat de kosten zijn.
Wat zeg je? Of jullie me daar extra voor moeten betalen? Natuurlijk niet, maar met een gemeende glimlach ben ik altijd blij!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]