Mogelijkheden

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1502636913439{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1502636880009{margin-bottom: 15px !important;}”]

Mogelijkheden

[/vc_column_text][vc_column_text]

Ik vind het heerlijk om samen met jullie te kijken naar een ceremonie op maat. Te ontdekken wat er bij jullie past, nieuwe ideeën te bedenken of inspiratie op te doen op internet. Maar een paar mogelijkheden wil ik toch graag vast belichten.

Misschien brengt het je op ideeën, en kunnen we er samen verder over brainstormen, misschien zie je al iets staan wat bij jullie past of waar je meer informatie over wilt. Hoe dan ook… Je weet me te vinden!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=”” css=”.vc_custom_1502468486461{margin-right: 15px !important;margin-left: 15px !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1502639901341{margin-top: 25px !important;padding-bottom: 35px !important;}”][vc_column_text]

Mét fotograaf

Stel je eens voor hoe ideaal en eenvoudig, een trouwambtenaar en fotograaf die op elkaar ingespeeld zijn om zo het beste resultaat te krijgen. Tijdens de ceremonie maar ook later in jullie fotoboek.

 

Het kan gewoon! Voor het geval dat je je net afvroeg, wie heeft toch al die mooie foto’s op deze website gemaakt? Dat is mijn lief! Kijk maar eens op http://www.ferdivds.com om te zien met hoeveel liefde en aandacht Ferdi zijn foto’s maakt.

 

Uiteraard geheel vrijblijvend kan Ferdi ook aanwezig zijn tijdens het kennismakingsgesprek dat jullie met mij gepland hebben.

Op jullie verzoek kunnen we ook het voorgesprek we combineren natuurlijk. Dat scheelt jullie weer tijd, en is ook nog eens gezellig!

 

Kinderen

Hebben jullie zelf kinderen? Of zijn er tijdens de ceremonie veel kinderen aanwezig via jullie werk of vrienden en familie?

Als jullie het leuk vinden pas ik daar graag de ceremonie op aan. Ik zorg voor voldoende afwisseling, spreek regelmatig in voor kinderen begrijpbare taal of lees een kindergedicht of -verhaal voor over de liefde.

 

Als één of enkele kinderen een bijdrage willen leveren aan de ceremonie dan kijken we samen naar wat bij jullie en de kinderen past. Misschien kiezen jullie voor een ‘kinderakte’, maken we een bijzonder moment van het brengen van de ringen, laten we hem/haar een stukje van de akte voorlezen of benoemen we we hem/haar tot ‘één-dags-mini-BABS’ waarbij ik tijdens de hele ceremonie kan rekenen op een fantastische hulp, die ook nog eens de dag van zijn/haar leven heeft!

 

Meertalig

In dit wereldse tijdperk zijn er natuurlijk ook interculturele bruiloften. Ik heb ervaring met ceremonies waar (gedeeltelijk) een andere taal gesproken wordt. Nederlands afgewisseld met Engels is een voorkomende variatie, maar ook stukjes in bijvoorbeeld de moedertaal van de bruidegom/bruid.[/vc_column_text][vc_single_image image=”465″ img_size=”large” add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1520261010578{margin-bottom: 35px !important;padding-top: 20px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”461″ img_size=”large” add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1502639883201{margin-bottom: 20px !important;padding-top: 25px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1535093154943{padding-bottom: 15px !important;}”]

Zuchtje Geluk e-books

Dat ik van verhalen schrijven hou, zal je ondertussen niet verbazen. Mijn kennis en ervaringen heb ik daarom met veel liefde omgezet in twee e-books.
Één over ‘ontspannen je trouwdag voorbereiden’, vol informatie, tips en ontspanningsoefeningen en één over het schrijven van je eigen persoonlijke trouwbelofte. Daarin vindt je onder andere een stappenplan, opdrachten en achtergrondinformatie.

 

Maar… het wordt nog leuker! Als je voor de e-books kiest, schrijf ik ook jullie ceremonie uit in een e-book. Het hele verhaal, van het begin tot het eind, aangevuld met de informatie die ik van jullie en jullie getuigen/vrienden/familie kreeg, maar die niet in de ceremonie paste.

 

Het is ook mogelijk om voor een fysiek boek te kiezen over de ceremonie, eentje voor in de boekenkast. Zodat de jullie alles nog eens na kunnen lezen als de rust is weder gekeerd, jullie je eerste jubileum vieren of als jullie al 25 jaar gelukkig getrouwd zijn en jullie kinderen jullie liefdesverhaal willen vertellen.

 

Liefdesbiografie

Iets uitgebreider dan het persoonlijke trouwboekje is de liefdesbiografie.

In het voorgesprek en individueel krijg ik heel veel informatie van en over jullie. Niet alleen over jullie geschiedenis samen maar ook over hoe jullie de toekomst zien en wat jullie waarderen in elkaar.

Met deze verhalen zou ik waarschijnlijk een erg uitgebreide toespraak kunnen houden, ware het niet dat jullie en jullie gasten zitten te springen om het ja-woord en die ene kus. Om die reden haal ik er de mooiste en belangrijkste informatie uit voor de huwelijksceremonie.

 

Om deze verhalen toch nog na te kunnen lezen is het mogelijk om mij een biografie over jullie liefde te laten schrijven. Ik zal contact opnemen met enkele vrienden en familie leden om jullie verhalen zo volledig mogelijk in beeld te krijgen.

Jullie liefdesverhaal gebundeld met input van vrienden en familie, is ook erg leuk om als bruiloftscadeau te vragen of te geven.

 

Herbevestiging

Jaren geleden dachten jullie heel anders over het huwelijk. Het ging eigenlijk allemaal best snel of je denk er nog vaak aan terug omdat het zo’n prachtige dag was. Misschien zelfs hebben jullie samen een zware tijd achter de rug, en willen jullie willen graag samen nogmaals stil staan bij elkaar en het moment dat jullie JA zeiden tegen elkaar. Dat kan in de vorm van een hergelofte.

 

Een hergelofte is een ceremoniële herbevestiging van jullie huwelijk met alles er op en aan. De gasten (slechts een paar, of een heleboel), een toespraak, een akte van trouw, wellicht ringen… wat jullie willen!
Jullie kunnen een hergelofte ook gebruiken om jullie persoonlijke trouwgeloften van toen nog eens voor te lezen of te herzien.

 

En of je nu kiest voor een intieme ‘ja, ik wil nog steeds’ met enkele geliefden of een daverende ‘JA!’ op een groot feest, we maken ook van deze gelofte een moment dat bij jullie past.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]