Mijn werkwijze

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column css=”.vc_custom_1502634474052{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text]

Mijn werkwijze

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=”” css=”.vc_custom_1502468486461{margin-right: 15px !important;margin-left: 15px !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1502634460144{padding-bottom: 35px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1522926194207{padding-bottom: 15px !important;}”]

Vrijblijvend

Op deze pagina neem ik je mij in mijn werkwijze.
Het begint allemaal met jullie eerste mail of telefoontje. Waarschijnlijk willen jullie eerst wat meer informatie voordat jullie zomaar jullie grote dag aan mij toevertrouwen, en daar geef ik jullie geen ongelijk in.

 

Kennismakingsgesprek

Hoeveel informatie ik jullie per e-mail en telefoon ook kan geven, of het gevoel goed is dat merk je pas bij een eerste ontmoeting. Daarom nodig ik jullie van harte uit om een keer op de thee te komen bij mij thuis in Drunen.

Dan kan ik jullie alles uitleggen, kunnen jullie al jullie vragen stellen en kunnen jullie daarna rustig beslissen of jullie je huwelijk of trouwceremonie aan me toe vertrouwen.

Mocht jullie nog op zoek zijn naar een bruidsfotograaf dan vraag ik of mijn lief en fijnste bruiloftcollega Ferdi er ook bij is tijdens onze kennismaking. Hij maakt prachtige foto’s (www.ferdivds.com). Woeps, een beetje sluikreclame, maar stiekem ben ik gewoon heel trots op hem.

 

Na het kennismakingsgesprek maak ik een offerte voor jullie en met al die informatie kunnen kunnen jullie beslissen of ik jullie BABS ga worden.

 

Is het voor jullie wat lastig om voor de kennismaking naar Drunen te komen? Geen probleem, dan regelen we een digitale ontmoeting. Via Skype kan dit prima![/vc_column_text][vc_single_image image=”406″ img_size=”large” add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1502634577660{margin-bottom: 20px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”456″ img_size=”large” add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1502636043568{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 35px !important;}”][vc_column_text]

Voorgesprek

Jaa, tof! Jullie werden blij van het voorgesprek, en ik ook, jullie hebben me laten weten dat ik jullie Babs de BABS mag zijn.

 

Wat volgt is het voorgesprek. Ruim aantal weken voor jullie grote dag kom ik als jullie dat leuk vinden naar jullie toe. Thuis voelen jullie je op je gemak en dan krijg ik meteen een beter beeld van jullie leven samen.
Wonen jullie op meer dan 45 minuten rijden van Drunen dan kunnen we in overleg ook kiezen voor een voorgesprek op een locatie in het midden.

 

Tijdens het voorgesprek leer ik jullie beter kennen. Jullie nemen mij mee terug naar jullie eerste ontmoeting, naar jullie afspraakjes, het aanzoek, jullie liefde voor elkaar en naar alle mooie verhalen daar tussenin.
Maar dat niet alleen. Ik ben ook benieuwd naar jullie liefde voor de mensen om jullie heen. Wie zijn jullie getuigen? Waarom staan juist zij zo dichtbij jullie?

Ik, mijn balpen en mijn notitieblok zijn grote vrienden op dit moment. Ik schrijf het allemaal op en ga daarna met jullie verhalen thuis aan de slag.

 

Verdere aanvullingen

Met jullie toestemming neem ik contact op met jullie getuigen/familie om de verhalen en liefde ook nog van een andere kant aan te vullen.

Ook vind ik het leuk om jullie per e-mail of telefonisch los van elkaar nog even te spreken. Ik stel jullie graag nog enkele vragen om te verwerken in de ceremonie, zo zitten er ook voor jullie nog wat verrassingen in de uiteindelijke toespraak.

 

Met een hoofd vol inspiratie en een grote kop thee duik ik achter mijn computer. Op een verse witte pagina ontstaat langzaam maar zeker jullie persoonlijke ceremonie, jullie liefdesverhaal in al zijn geuren en kleuren.

 

De ceremonie

Op de dag van de ceremonie ben ik ruim op tijd aanwezig om de laatste details nog door te spreken met de ceremoniemeester, de muziek en eventueel de gastspreker.
Als er een moment is zoek ik jullie nog eventjes op, en anders zie ik jullie op het moment dat jullie stralend tussen jullie gasten door naar me toelopen, klaar voor een ceremonie om voor altijd in je hart sluiten!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]