BLUSH X BABS

connect | grow | spark

LET OP: DE DATUM GEWIJZIGD IS NAAR 18 OF 25 MAART.

BEN JIJ ERBIJ?

LIVEDAG: VERBINDEN & ONTMOETEN

Wat leuk dat je hier bent! Als je via onze uitnodiging hier terecht gekomen bent dan gokken we dat je net als wij behoefte hebt aan verbinding.

We merken allebei dat we verlangen naar contact. Verbinding met elkaar, verbinding vanuit ons prachtig vak in de trouwbranche, maar ook de verbinding met onszelf zo aan het begin van het jaar. 

Hoe mooi is het dat we die ontmoetingen kunnen realiseren met tijd en aandacht voor elkaar. In een klein groepje is er alle ruimte voor het delen van inspiratie en ervaringen. En dat allemaal op een prachtige groene locatie, aan het water, met uitzicht over de Brabantse polders. Een plek waar je helemaal jezelf mag zijn.

Tijdens deze dag gaan we even terug naar de basis, jouw basis. Vragen zoals: Waarom doe je eigenlijk wat je doet? Wat is jouw talent en zet je dat optimaal in? Welk gevoel wil je in 2022 in je bedrijf leggen? Waar loop je tegenaan en hoe geef je daar een positieve draai aan?

Een dag vol knisperend verse inspiratie, nieuwe ontmoetingen, leuke activiteiten, lekker eten en netwerken met gelijkgestemde onderneemsters uit de trouwbranche.

Als je daar ook zin in hebt, dan scroll maar snel naar beneden om je aan te melden. We zien je heel graag op 18 of 25 maart.

Lieve groeten,  Sanne & Babs

Op vrijdag 18 of 25 maart organiseren wij een ‘Verbinden & ontmoeten’ livedag.
Breek de donkere wintermaanden met ons en nog 7 andere onderneemsters uit de trouwbranche om te verbinden en elkaar te inspireren.

Je bent welkom in Esch van 10.30 – 16.00 uur.

Voor €35,- zetten we een stoel voor je klaar als een heus mediterraans hotel: all inclusive!
Gezelligheid, materialen, een heerlijke lunch, een prachtige locatie en wat lekkers voor tussendoor, wij zorgen overal voor.
Neem jij jezelf mee? Dat is precies genoeg!

Reserveer hieronder je plekje aan de tafel.

Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt; wil je een trouw-collega uitnodigen voor deze dag? Stuur gerust de uitnodiging met de link door!

18 of 25 maart van 10.30 tot 16.00 uur in Esch (Noord-Brabant)

Jaaaa, dit lijkt me heerlijk! Ik ben erbij!

Wie zijn wij?

Sanne is het hart van Blush Weddings.

Mensen een wauw ervaring gunnen en geven, daar word ik blij van. Ik hou van een Pinterest perfect wedding, groots of juist heel intiem en van zachte tinten, zeker in combinatie met een vleugje goud. Blush Weddings past gewoon bij mij! Ik zorg voor het gouden randje, de finishing touch of voor de totale beleving. Als weddingplanner, ceremoniemeester of stylist zet ik de puntjes op de i.

Leuk weetje: Wist je dat Sanne ook talentfluisteraar is?! Logisch ook eigenlijk, dat we op 18 februari ook zeker met jouw talent aan de slag gaan!


En dan is er
Babs. Babs de BABS.

Al zo lang ik me kan herinneren heb ik een liefde voor verhalen. Van mijn groep 3 leerkracht waar ik ademloos naar kon luisteren tot sprookjes en podcasts. Schrijven is mijn andere passie, met mijn vingers ratelend over een toetsenbord of in een vers notitieboek. Als trouwambtenaar mag ik luisteren naar liefdesverhalen en ze ook nog eens opschrijven, hoe heerlijk!

Ik verwonder me graag over de kleine gelukjes in het leven: zuchtjes geluk. Ze zijn overal, maar zeker in spontane ontmoetingen met anderen zoals op 18 februari.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.